Κορμός Σοκολάτας με Ταχίνι και Μέλι

Κορμός Σοκολάτας με Ταχίνι και Μέλι

Υλικά
• 200 γρ ψιλοκομμένη κουβερτούρα
• 300 γρ μπισκότα τύπου digestive
• 80 γρ καρύδια χοντροκομμένα
400 γρ ταχίνι 
• 200 γρ ανθόμελο “Κίρκη”
• Άχνη για το τέλος

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε λίγο το μέλι μέχρι να μαλακώσει. Έπειτα αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη σοκολάτα και το ταχίνι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει ομοιογενές το μίγμα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα καρύδια και τα μπισκότα και ανακατεύουμε. Στρώνουμε τη λαδόκολλα σε ένα ταψί και αδειάζουμε το μίγμα στο κέντρο σχηματίζοντας μια στήλη.

Τυλίγουμε τη λαδόκολλα σε κυλινδρικό σχήμα και στρίβουμε τις άκρες. Βάζουμε στην κατάψυξη για 50-60΄μέχρι να σφίξει.

Σερβίρουμε με άχνη.